TelŔfon de reserves 93 726 27 91espa˝ol catalÓ
can feu  |  cuina  |  per emportar  |  notÝcies  |  contacte  |  reserves
 
 

Història

Can Feu és un restaurant amb història. Més de 40 anys davant dels fogons han transformat el típic bar de barriada dirigit als treballadors del tèxtil de Sabadell en un reconegut restaurant.

L’any 1970, el pare de l’Antonio va posar en marxa l’establiment i anys més tard, el seu fill Antonio i la seva dona Isabel van agafar el relleu, engrandint aquell petit bar en un restaurant de cuina casolana i honesta i de tracte familiar. Avui, la tercera generació, el Josep Maria, format com a cuiner a l’escola Sant Narcís de Girona i amb experiència en diferents cuines de Catalunya , és qui està al capdavant del negoci seguint els passos del pare i l’avi.

Ara, continuen fent el mateix, treballant amb il·lusió, les mateixes ganes, voluntat i constància per oferir una cuina moderna i de qualitat.L’Antonio, la Isabel i el seu fill Josep Maria juntament amb el gran equip que treballa amb ells,
fan possible l’èxit de Can Feu després de més de 40 anys d’experiència

El Restaurant

Can Feu disposa de diferents sales molt espaioses perquè els clients se sentin a gust, en un ambient acollidor i confortable.

Les nostres màximes són cuidar molt el producte, la cuina i el tracte amb els clients perquè gaudeixin de la bona cuina i un bon servei. Una àmplia oferta culinària amb productes de qualitat i de temporada.

Disposem de salons privats per a celebracions amb capacitat de fins a 50 comensals, a més d’una barra on prendre un aperitiu i una copa de vi de la nostra bodega.

 


 

Pintor Borrassà 43, Sabadell | 93 726 27 91 | canfeu@restaurantcanfeu.com
© 2016 Tots els drets reservats - avís legal - política de privacitat - política de cookies - disseny per Publitesa Comunicació