TelŔfon de reserves 93 726 27 91espa˝ol catalÓ
  can feu  |  cuina  |  notÝcies  |  contacte  |  reserves
 
 
 

INFORMACIÓ GENERAL

Per donar compliment a l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web www.restaurantcanfeu.com on flueixen tots els dominis propietat d'Antonio Villagrasa Mestre, d'ara endavant Restaurant Can Feu.

Titular: Antonio Villagrasa Mestre NIF: 40419302E

Direcció: C. Pintor Borrassà 43-47 08205 Sabadell (Barcelona), España
Telèfon: 93 726 27 91
E-mail: canfeu@restaurantcanfeu.comCOPYRIGHT


Queda prohibit qualsevol acte d'explotació o utilització dels continguts d'aquesta pàgina web sense l'autorització prèvia i per escrit dels seus legítims titulars. En concret, es prohibeix tot acte de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació, total o parcial, de qualsevol element de la pàgina web, molt especialment les fotografies, els gràfics, els spots, els fotogrames, les animacions, els texts i el seu codi font. Els titulars dels esmentats drets es reserven les accions legalment oportunes per rescabalar-se dels danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual sobre els esmentats continguts.CLAUSULA DE PRIVACITAT

Als efectes del que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, pel qual es regula el dret d'informació en la recollida de dades, li informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractats en un fitxer titularitat de Restaurant Can Feu, amb CIF 40419302E amb la finalitat de poder satisfer el servei (donar resposta adequadament a preguntes, reserves i altres demandes). Mitjançant emplenament i tramesa del corresponent Formulari, l'Usuari accepta i autoritza que les seves Dades Personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de Restaurant Can Feu. L'Usuari podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la Llei, dirigint un escrit a Restaurante Can Feu, amb direcció a:
Pintor Borrassà 43-47 08205 Sabadell (Barcelona), España
Telèfon: 93 726 27 91
O través d'un mail a canfeu@restaurantcanfeu.com

Restaurant Can Feu es compromet a vetllar per la seguretat de la informació que ens faciliti l'usuari per poder subministrar informacions relatives a Restaurant Can Feu sobre els nostres productes i serveis.

En cas que vostè inclogui en el present formulari dades de caràcter personal titularitat de terceres persones deurà, amb caràcter previ a la seva inclusió, obtenir el seu consentiment i informar-lo dels extrems continguts en el paràgraf anterior.

Els Usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzades.
 


 

Pintor Borrassà 43, Sabadell | 93 726 27 91 | canfeu@restaurantcanfeu.com
© 2016 Tots els drets reservats - avís legal - disseny per Publitesa Comunicació