Des de 1970

Restaurant Can Feu

història

Més de 50 anys davant dels fogons

Can Feu és un restaurant amb història. Més de 50 anys davant dels fogons han transformat el típic bar de barriada dirigit als treballadors del tèxtil de Sabadell en un reconegut restaurant.

L’any 1970, el pare de l’Antonio va posar en marxa l’establiment i anys més tard, el seu fill Antonio i la seva dona Isabel van agafar el relleu, engrandint aquell petit bar en un restaurant de cuina casolana i honesta i de tracte familiar. Avui, la tercera generació, el Josep Maria, format com a cuiner a l’escola Sant Narcís de Girona i amb experiència en diferents cuines de Catalunya , és qui està al capdavant del negoci seguint els passos del pare i l’avi.

Ara, continuen fent el mateix, treballant amb il·lusió, les mateixes ganes, voluntat i constància per oferir una cuina moderna i de qualitat.

L’Antonio, la Isabel i el seu fill Josep Maria juntament amb el gran equip que treballa amb ells,fan possible l’èxit de Can Feu després de més de 50 anys d’experiència.

Restaurant Can Feu

el restaurant
Un ambient acollidor i confortable

Can Feu disposa de diferents sales molt espaioses perquè els clients se sentin a gust, en un ambient acollidor i confortable.

Les nostres màximes són cuidar molt el producte, la cuina i el tracte amb els clients perquè gaudeixin de la bona cuina i un bon servei. Una àmplia oferta culinària amb productes de qualitat i de temporada.

Disposem de salons privats per a celebracions amb capacitat de fins a 50 comensals, a més d’una barra on prendre un aperitiu i una copa de vi de la nostra bodega.

VENIR AL RESTAURANT

Reservar una taula

  Aquest formulari no assegura la reserva. El restaurant es posarà en contacte amb vostè per confirmar la reserva.

  Close
  Close
  Open chat
  1
  Scan the code
  Hola, et podem ajudar?