RESTAURANT CAN FEU

La nostra cuina

el secret del nostre èxit
La qualitat és la nostra filosofia, tant a l’hora de comprar el producte com a l’hora de manipular-lo, apostant per una cuina natural i senzilla, que no enganya mai
mano_rama
restaurant-can-feu-sabadell-cuina-catalana-1
la nostra cuina

Cuina de mercat actual

La nostra cuina ha estat, des de sempre, cuina tradicional catalana, però a la vegada fem una cuina de mercat actual, amb productes del temps, on anem incorporant diferents novetats en quant a productes de qualitat.

El menú diari es basa en la cuina tradicional catalana i a la carta destaquem propostes més modernes, amb productes més exclusius en cada temporada.

La nostra cuina presenta un gran assortit d’amanides, verdures de tot tipus, paelles, suquets, carns a les brases de carbó, platets tradicionals… però si alguna cosa ens diferència de la resta és la nostra oferta de peix salvatge i marisc. Comptem amb dos vivers expositors amb aigua de mar, un de llamàntols i llagostes i l’altre de cloïsses i ostres.

carta
Especialistes en peixos i mariscs
Seguint amb la nostra filosofia de qualitat anem seleccionant els productes de temporada per incorporar-los a una carta variada on trobareu les especialitats de la casa a més d’una cuina natural i nostra.
carta
Restaurant
carta
Per emportar
VENIR AL RESTAURANT

Reservar una taula

  Aquest formulari no assegura la reserva. El restaurant es posarà en contacte amb vostè per confirmar la reserva.

  Close
  Close
  Open chat
  1
  Scan the code
  Hola, et podem ajudar?